“Литературен Калейдоскоп” е…

Месечен подкаст, който избира по една книга всеки епизод и предлага задълбочени размисли и истории за живота, свързани с темите на книгата.

Подкастът винаги е бил безплатен и ще продължава да бъде. Той е моята гордост. Абонирайте се безплатно, за да получавате новите епизоди в електронната си поща.

Абонирайте се безплатно


За най-големите фенове на книгите и четенето

Ако подкастът не ви стига и имате нужда от още доза книжнина, мога да ви предложа да станете поддръжник на платения бюлетин. Ето какво ви очаква в него:

  1. Имейл бюлетинът е най-силният ми опит за сформиране на активна четяща общност. Публикациите включват бонус аудио епизоди, кратки извадки от читателския ми дневник, рубрика за съвети със съмнителна стойност “Питай Борислав”, поглед зад кулисите—където съдържанието не е толкова книжно, колкото лично—и още други.

    Може да очаквате имейлите всеки втори вторник в 10:00 ч.

    Бонус епизодите са по-сурови, а някои биха казали и автентични – няма сценарий, звукови ефекти и т.н.

  2. Oтстъпки за физически артикули – напр. от бъдещите ми книги.

  3. Ще станете част от една група специални българи с общи интереси и може да срещнете нов приятел.

Станете поддръжник с платен абонамент

Кой е Борислав?

Борислав е писател и илюстратор от град Добрич.

Лекотата на битието в малкия град го подтиква да размишлява прекалено нашироко и прекалено надълбоко за живота и смисъла му.

Мелодраматичен и високопарен, безпристрастен и директен, водещият на “Литературен Калейдоскоп” съдържа в себе си многообразия и винаги има какво да каже (освен когато няма и тогава става страшно).

Въпроси?

Ако искате да се свържете, изпратете имейл до literaturenkaleidoskop@pm.me


За да научите повече за компанията, която осигурява технологията за този бюлетин, посетете Substack.com.

Subscribe to Литературен Калейдоскоп

Месечен подкаст, в който литературата среща живота. Всеки епизод е вдъхновен от книга и разказва за общочовешките ни преживявания. И още: бюлетин с допълнително книжно съдържание, рубрика за съвети, поглед зад кулисите и др.

People

I do this for my own enjoyment, first. Join me if the vibes align. I’m an author and illustrator. A literary voice from Bulgaria. Правя това преди всичко за собственото си удоволствие. Присъединете се, ако вибрациите ни съвпадат. Aвтор и илюстратор.